loader image

Medicina muncii

Medicina-muncii-1


În cadrul departamentului de Medicină a Muncii, Clinica Medav oferă o gamă completă de servicii medicale, în conformitate cu legislația în vigoare, pentru orice tip de profesie. Aceasta include:

 1. Stabilirea aptitudinii în muncă: Evaluăm personalul angajat pentru a determina dacă sunt apt să își desfășoare activitatea în condiții de siguranță.
 2. Prevenția îmbolnăvirilor legate de profesie: Monitorizăm sănătatea lucrătorilor pentru a preveni afecțiunile specifice domeniului de activitate.
 3. Menținerea stării de sănătate a angajaților: Oferim servicii de sănătate pentru a menține bunăstarea angajaților.
 4. Diagnosticul precoce al afecțiunilor: Prin evaluări medicale periodice, identificăm rapid eventualele probleme de sănătate.
 5. Scăderea absenteismului la locul de muncă: Monitorizăm sănătatea și intervenim preventiv pentru a reduce absențele cauzate de probleme de sănătate.

Clinica Medav se remarcă prin profesionalism, seriozitate și dotări moderne. Ofertele și serviciile sunt adaptate nevoilor clientului, iar aceste calități au recomandat clinica atât instituțiilor statului, cât și firmelor private de renume.

Clinica Medav poate oferi și servicii de aderențe IGI – Imigrări. Aceasta implică evaluarea stării de sănătate a persoanelor care aplică pentru imigrare sau alte proceduri legate de statutul de rezidență. Aceste evaluări sunt necesare pentru a verifica dacă candidații îndeplinesc cerințele medicale și de sănătate stabilite de autoritățile de imigrare.

Angajatorii din toate domeniile de activitate, atât din sectorul public, cât și din sectorul privat, sunt obligați să respecte reglementările privind supravegherea sănătății lucrătorilor (conform H.G. nr. 355/2007, completată cu HG nr. 1169/2011).

În contextul complexității crescânde a proceselor industriale moderne, activitatea medicală specifică la locul de muncă devine tot mai importantă. Aceasta implică soluționarea problemelor legate de expunerea la substanțe nocive, ergonomia muncii și promovarea sănătății angajaților.

img-slideshow32

  Solicită o ofertă


  Deschide chat-ul.
  Ai nevoie de ajutor?
  Salutare.
  Cum te putem ajuta?
  Call Now Button